top of page

קבוצות חדשות לברק אוריון ועומר טל

  • תמונת הסופר/ת: ספסל
    ספסל
  • לפני דקה (1)
  • זמן קריאה 1 דקות

צילום: מנהלת הליגה הלאומית


עוד קצת עידכונים מקרב הליגה השלישית. הגארד \ פורוורד ברק אוריון (28, 1.98), ששיחק את רוב העשור האחרון במעלה אדומים, עובר לצד השני של ירושלים ומצטרף למטה יהודה. העונה בליגה הלאומית לא התבלט במיוחד מבחינה מספרית עם 5.4 נק' ו-4.4 רב', אבל בארצית בעבר עשה חיל עם לא מעט עונות בדו ספרתי, אליפות אחת ובחירה אחת לשחקן העונה בדרום - כל אלה כאמור עם מעלה אדומים.


מטה יהודה צירפה לאחרונה גם את הגארד יוגב עובדיה (23.5, 1.80), שגם הוא שיחק העונה בליגה הלאומית במדי מכבי חיפה. בקדנציה הקודמת שלו בארצית היה אחד הצעירים המצטיינים של המחוז הדרומי, כשהוביל את קרית אונו להופעה מכובדת ברבע הגמר הפלייאוף. בנוסף הגארד / פורוורד הלל בלו (23, 1.95) ימשיך לעונה נוספת, אחרי עונה אישית יפה מאוד עם 12.4 נק' למשחק.


ועכשיו לגזרה הצפונית, שם מכבי קרית ביאליק צירפה את עומר טל הותיק (34, 1.89). הגארד ירד הקיץ לראשונה לארצית (אחרי כמעט עשור בליגה הלאומית), ובאופן לא מפתיע היה אחד השחקנים הבולטים במחוז הצפוני - כשהוביל את מגידו עם 17.0 נק' למשחק. בתחילת העשור נבחר לחמישיית העונה של הלאומית אז גם זכה עם גליל עליון באליפות ובכרטיס לליגת העל.

 
 
bottom of page