top of page

ניצחונות חוץ לקרית מלאכי ובאר יעקב

  • תמונת הסופר/ת: מאיר פרייליכמן
    מאיר פרייליכמן
  • לפני יומיים
  • זמן קריאה 4 דקות


העולה החדשה שמרה על מאזן נקי מהפסדים עם ניצחון חוץ מול חבלמו, באר יעקב גם היא חזרה ממשחק חוץ בחבל אילות עם ניצחון שהשאיר אותה מושלמת. לצידן גם ר"גבעתיים וגזר נען ממשיכות בפתיחת העונה הטובה עם נצחונות חוץ מול שהם וחולון בהתאמה, רמלה עם ניצחון ראשון העונה מול מודיעין.


הפועל חבל אילות - מכבי באר יעקב 103:98

משחק מרתק בין שתי קבוצות במגמות הפוכות הסתיים בניצחונה של האורחת, ששומרת על מאזן מושלם. 4 רצופות של מוסינדי העלו את באר יעקב ל-12:6, מנגד שלשה של אברהאים סגרה ריצת 0-7 והפכה ל-12:13. עד סיום הרבע הקבוצות החליפו סלים ובסיומו 22:23 לאורחת. אברהמי העלה את באר יעקב ל-29:22, אך אילות שוב פיתחה מומנטום קל והשוותה בזכות 2 מדויקות של אבידן מהקו. המשחק המשיך להיות צמוד עד המחצית, ושלשה של בונה על הבאזר הורידה את הקבוצות למנוחה ב-48:47 לבאר יעקב.


ברבע השלישי תום ספיר התפוצץ, ועם שתי שלשות רצופות לצד סלים של רודה ואבידן המגמה התהפכה ובלי ששמנו לב המארחת ביתרון דו ספרתי - 63:78. שלשה של אנגל צימצמה נזקים והורידה את באר יעקב בפיגור 76:85 להפסקה האחרונה. הקבוצה של ירון אביב המשיכה את החזרה שלה לעניינים, הפער הלך והתכווץ ובהמשך שלשה של מוסינדי וסל של ששון סיימו ריצת 24-10 אורחת שהורידה לנקודה בלבד - 87:88.


סל נוסף של מוסינדי השווה ל-92:92, ומכאן הניסיון החל לדבר. זהביאן וששון קלעו, אילות לא הצליחה לקלוע מהצד השני, ומוסינדי דייק פעם אחת מהקו והעלה ל-97:92.פישמן בשלשה צימק לנקודה, בהמשך לאילות היו עוד הזדמנויות להפוך או להשוות אך היא לא קלעה, ובנסיון לעצור את השעון שלחה את ששון וזהביאן לקו ואלו סגרו סיפור.


המספר הנוסף - תום ספיר קלע ברבע השלישי 13 נק' אישיות, כמו כל הנקודות של כל שחקני אילות בכל הרבע האחרון.


קלעו לבאר יעקב: אלון ששון ודיוויד מוסינדי 23 כ"א, איסיי קוגן ואמרי אנגל 13 כ"א, איתאי פדלון 11, טל זהביאן 7, יהונתן ג'רבי ויהלי אברהמי 6 כ"א, עידן ברסלבסקי 1.


קלעו לאילות: תום ספיר 22, ניב אבידן ואיתי בונה 15 כ"א, שקד אוסקר 13, רועי רודה 11, מרק אנטוני אבראהים ואדם צדקה 8 כ"א, עומרי פישמן 6.



מכבי ת"א שהם - הפועל ר"ג / גבעתיים 89:80

רג"ג משלימה ניצחון שלישי בשלושה משחקים ונראה שהיא תדבר חזק בצמרת העונה. עידו מנצ'ל העלה ל-11:4, ושלשות של וירניק וזהבי נתנו לאורדונים יתרון דו ספרתי - 19:8. עד סוף הרבע שהם רצה 2-10 כשסל של עומרי נחום הוריד ל-21:18. הרבע השני המשיך את המגמה של הרבע הראשון - רג"ג בורחת, שוהם חוזרת, רק שהפעם היא אפילו הצליחה לעלות ליתרון - 32:35 עם סל של רועי שרון, שבמחצית שוויון 35:35.


חילופי המומנטומים נמשכו גם למחצית השניה. 2 של עידו יפה העלו את האדומים ל-43:35, מה שהזעיק פסק זמן ממנו שוהם יצאה טוב יותר, כשסל של יואב צמח קיזז ל-47:46. האורדונים הצליחו שוב לברוח מעט אבל שוהם לא ויתרה, צמח שוב הוריד ואנחנו ב-59:56 בתום הרבע השלישי. שלשה ועוד סל ועבירה של שביט, שהיה נהדר ברבע האחרון עם 14 אישיות, העלו את האורחת ל-69:61, ועד הסיום הצליחו חניכיו של אופיר ועקנין לשמור על ההפרש ולרשום W חשוב בחוץ.


המספר הנוסף - שחקני ר"ג עמדו על הקו 38 פעמים, בעוד שחקני שוהם קיבלו רק 21 זריקות מהקו.


קלעו לרג"ג: עידו שביט 30, יובל ורניק 15, אורי זהבי 12, עידו מנצ'ל 11, אלון אהרונוביץ' 7, דניאל מינקין 5, עידו יפה ואורי גרמיזו 4 כ"א, איתי גולדמן 1.


קלעו לשוהם: רועי שרון 17 (4 שלשות), טל בר חמא 15, ערן ברק ויואב צמח 14 כ"א, עומרי נחום 7, נום הנקין, אורי רון ואיל נוני 3 כ"א, רועי לוברבאום וירדן כהן מינץ 2 כ"א.



אליצור רמלה - איחוד מודיעין 64:87

רמלה משיגה ניצחון ראשון העונה, ובסטייל. אחרי מחצית ראשונה צמודה שהסתיימה ב-41:44 למארחת, רמלה פתחה מבערים ברבע השלישי - ועם שלשות של לוינץ ואיש רן היא רצה 0-12 ועלתה לדו ספרתי - 43:58. גם בהמשך הרבע רמלה הייתה חזקה בשני צידי המגרש, כשגם ברבע הרביעי היא לא מורידה את הרגלה מהגז ועולה ליתרון 21 - 50:71, עם עוד סל של איש רן. עד הסיום רמלה המשיכה לשמור על ההפרש הגבוע כשבסיום 64:87 משכנע מאד.


המספר הנוסף - ברמלה קלעו 5 שחקנים בספרות כפולות.


קלעו לרמלה: סהר זרקא 15, לירון איש רן 13, עוז רוזנצוויג 12, ערן מזרחי 11, יובל מזרחי 10, ערן לוינץ 9, שגב הלוי 7, דניאל דנינו 5, נועם שילוני 3, שי בן עזרי 2.


קלעו למודיעין: אריאל זנו ונדב ירוחם 13 כ"א, עידן גורן 12, סתיו אהרון 8, נדב תורג'מן 6, עידו לופו 5, אורי פרידקין 3, דותן קלז והראל הדר 2 כ"א.



הפועל חבל מודיעין - מ.כ קריית מלאכי 90:82

העולה החדשה ממשיכה להרשים ומנצחת בפעם השלישית ברציפות. מחצית ראשונה חזקה של 51:36 מצד קריית מלאכי המשיכה גם ברבע השלישי, בסיומו 76:56 מוחץ לאורחת. נגמר? לא אם שואלים את המארחת מחבלמו, שברבע הרביעי התחילה לנגוס לאט לאט בהפרש. סל ועבירה של אוחנון סגר ריצת 4-16 והוריד את ההפרש ל-80:72, שלשה של עומר הראל צימקה עד ל-84:80, אך כאן הצליחה האורחת לעצור את הסחף. 4 רצופות של חדד מהקו מול שתי החטאות של אוחנון מהקו בצד השני החזירו את הצבע ללחיים של קריית מלאכי שיצאה עם עוד ניצחון.


קלעו לקריית מלאכי: אלירן חדד 28, רועי נברו 18, שגיא זילברשלג 13, איתי בן חמו ואריאל נבון 11 כ"א, בר אסייג 6, עידן פז 3.


קלעו לחבלמו: תומר ברדוגו 17, עומר הראל 15, אליאב אוחנון 13, עמית פאר 12, רן סולומון 9, איתי שנפס 6, נדב אזולאי ועילאי בן חמו 5 כ"א.



מ.כ חולון - הפועל גזר/נען/נצר סרני 105:87

נען ממשיכה לשמור על מאזן נקי מהפסדים, ובמשחק נטול הגנות הצליחה לנצח את בולנדי בחוץ. המחצית הראשונה הסתיימה ב-53:42 לנען, שהצליחה לשמור על היתרון גם ברבע השלישי, שהסתיים ב-75:63. רבע אחרון של 30 נקודות מהצד האורח לא השאיר סיכוי לביתיים, שיחפשו את הניצחון הראשון העונה במקום אחר.

 
 
bottom of page