לוד נחל שורק שוב מתחה את אשדוד גדרות
- ספסל
- 22 בינו׳
- זמן קריאה 2 דקות
מטה יהודה ניצחה בבית את חבל איילות 80:98. המארחת ייצרה נקודות בקצב גבוה במיוחד ב-3 הרבעים הראשונים וחבל איילות שהצליחה להישאר בקצב רק ברבע הראשון מצאה את עצמה בפיגור דו ספרתי די גבוה. ברבע האחרון מטה יהודה שיחררה קצת רגע מהגז, והאורחת עם 9 שלשות (5 מתוכן של ולרי גנדלין) מזערה נזקים. גיא בכר היה הקלעי המוביל של מטה יהודה עם 20, לירון איש רן עם 16 ודביר רינגוולד עם 15. בחבל איילות גנדלין עם 19, הלל בלו 17 ותום ספיר 16.
ר"גבעתיים רשמה ניצחון ביתי (70:86) וקריטי מאוד עבורה על חשבון רמלה המתנדנדת, שכבר צריכה להתחיל ולהסתכל למטה. במשך כמעט 3 רבעים קיבלנו משחק שקול והפכפך כשהיתרון זז לו מצד לצד, אך מסוף הרבע השלישי ר"גבעתיים הייתה עדיפה. האורדונים עם כמה ריצות ברחו ליתרון דו ספרתי והבטיחו לעצמם את הניצחון. תומר אלוני הפציץ 28 למנצחים, רועי בבכנוב הוסיף 18. ברמלה טל זהביאן 20, יובל וירניק 14.
לוד \ נחל שורק שוב הצליחה למתוח את מוליכת המחוז אשדוד גדרות, אבל שוב כמו אז בגביע ירדה מנוצחת 86:91. לוד נחל שורק למרות פתיחה חלש ופיגור דו ספרתי שהגיע בשיא ל-17 הצליחה לחזור לעניינים ואנחנו קיבלנו מחצית שניה סופר צמודה ושקולה, כשההכרעה בסיום הייתה מידיו של דן בן נון שקלע 4/4 מהקו. שחר שלמון היה הקלעי המוביל של אשדוד גדות עם 17, 16 לבר שינבוים. בצד השני אופק חכמון עם 28 נקודות ו-6 שלשות, 17 לאריאל זאנו.
בקרב ישיר בחלק התחתון של הטבלה באר יעקב ניצחה בבית 58:71 את גבע"ש. האורחת ירדה להפסקה ביתרון דו ספרתי, אבל לא חזרה למחצית השניה וקלעה 14 נקודות בלבד. מנגד באר יעקב נתנה רבע אחרון קטלני של 28 נקודות וסיימה עם הנקודות. אייסי קוגן עם 14 ונדב נאור עם 12 לבאר יעקב, עוז רוזנצויג 13 ורום קורנליוס 13 לגבע"ש.
גזר סרני ניצחה בבית את אשדוד מתן 87:92, וקיבלה קצת אוויר בתחתית. המארחת אומנם שמטה יתרון 20 במהלך המשחק, אבל ידעה במאני טיים לשמור על ההובלה. אופק גולדשטיין עם 18, עומר אלקיים עם 16 ושי בן עזרי עם 15 במנצחים, סהר זרקא עם 25 במפסידים. מעלה אדומים הביסה בבית את שהם 63:84, אחרי שברחה כבר במהלך הרבע הראשון ליתרון דו ספרתי והמשיכה להגדיל את הפער ברבעים הבאים. דניאל רון (5 שלשות) ובר שפע עם 17 כ"א למעלה, לירן מרקדו הוסיף 16. עומרי נחום עם 13 לשהם, אמרי כגן 11.