חדרה בגמר גביע האיגוד
- ספסל
- 7 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 9 במרץ
בפעם השלישית בפחות מעשור מכבי חדרה מעפילה לגמר גביע האיגוד, אחרי שאמש ניצחה בבית 68:73 את 'שיקו' קרית אונו. היריבה שלה תיקבע בשבוע הבא במשחק בין מכבי שהם למכבי אשדוד גדרות (12/3, 18:45).
חדרה פתחה טוב עם 5 אישיות של תומר כהן ויתרון 1:7, לפני ש-5 אישיות כ"א של אלעד בקשי ויוגב עובדיה צמצו (11:12). שלשות של חדרה הגדילו חזרה, ואחרי 10 דקות 12:20 מקומי. הרבע השני המשיך בקצב גבוה כשחדרה שומרת על יתרון סביב הדו ספרתי. מייקל איבדה ועמית סיטבון החליפו בינהם מהלכים של 3 נקודות, עידן יובדיה הוסיף 2 סלים משלו ונקודות מהקו של אונו קיזזו ל-31:41 בהפסקה.
שתי הקבוצות העלו הילוך בהגנה במחצית השניה, ושלחו אחת את השניה לא מעט אל הקו. חן אחרק במיני מומנטום צמצמם את הפער ל-7, אבל חדרה עם נקודות מהקו הגדילה חזרה ועם כמה שלשות בהמשך גם שמרה על פער 10-12 הפרש. סוף שלישי 45:56. עוד שלשה של אחרק בתחילת הרבע האחרון הובילה ריצת 7-0 אורחת והפער ירד ל-4 בלבד, לפני ש-5 של חיון הגדילו חזרה. הנדנדה נמשכה כשקרית אונו צמצה עוד פעם למרחק פוזשן אחד בלבד אבל לא הצליחה להשלים את הקאמבק והזמן שלה הלך ואזל. בסיום 67:73 לחדרה.
קלעו לחדרה: תומר כהן 13, שגב גרילק 11, עמית סיטבון ועילאי חיון 9 כ"א, להב הולין 8, עידן עובדיה ומקסים פילוננקו 4 כ"א, רן חנני, עדי קדם ואורי אורן 3 כ"א, אייל בן אבי, יאיר עמר ואיתמר זהבי 2 כ"א.
קלעו לקרית אונו: יוגב עובדיה 19, חן אחרק 13, יונתן מורן 9, אלעד בקשי 7, מייקל איבה ורועי בן כוכב 6 כ"א, ליאם פטרופוליאביס ועומר מרינוב 3 כ"א, קאי רפפורט 2.