top of page

הנקמה של הפועל הושלמה

  • תמונת הסופר/ת: ספסל
    ספסל
  • לפני 5 ימים
  • זמן קריאה 1 דקות

אחרי ההפסד בגמר הגביע, הפועל ת"א העפילה לגמר הפלייאוף על חשבונה של היריבה העירונית והאלופה היוצאת מכבי ת"א. אתמול האדומים ניצחו בבית 77:84 (26 נקודות לארי עמיאל), השלימו 2-0 בסדרה והעפילו לגמר אחרי שנתיים היעדרות ממנו.


בניגוד לרבעים החד צדדים לפה ולשם במשחק הראשון, הפעם המשחק היה שקול מאוד והוכרע רק לקראת הסיום. שתי הקבוצות הראו פחות הגנות מצד אחד ויותר יכולות אישיות בצבע בצד השני, מה שהוביל אותנו לסקור גבוה וקצב טוב. מה שבסוף הכריע את ההתמודדות זה היכולת של הפועל לחטוף כדורים ולסיים אותם תוך 2 שניות בסל בצד השני. האדומים רשמו 5 חטיפות ברבע האחרון שעזרו להן אט אט לפתוח פער משמעותי, וכ-2 דקות לסיום גם עלו לפלוס 12. משם מכבי כבר לא הצליחו לחזור, והתוצאה בסיום ידוע.


עמיאל סיים כאמור כקלע המוביל על האדומים, כשראינו אותו פעם אחר פעם מטייל בצבע דרך ההגנה ועד לטבעת (9/14 ל-2). גיא חמו הוסיף 13, אלון ראכלין ואור פארן עם 12 כ"א. במכבי שגיא גודס 18 נקודות אבל באחוזים לא טובים מהשדה (8/9 מהקו), זיו ברקו שכן היה חד בצבע (7/10 ל-2) עם 17, 14 לתמיר גולד.

bottom of page