top of page

דה ז'ה וו לשבוע שעבר

  • תמונת הסופר/ת: ספסל
    ספסל
  • 4 בפבר׳
  • זמן קריאה 2 דקות

ר"גבעתיים וגזר סרני ממשיכות במומנטום ובבריחה מהקו האדום, שהם שוב מתחה קבוצת צמרת ואשדוד גדרות סגרה את הסיבוב במאזן מושלם. הדרומים כמו מקבילתם בצפון פגשו השבוע את נועלת הטבלה במחוז, אשדוד מתן, ולא התקשו לנצח אותם 77:99. אשדוד גדרות ייצרה כרגיל בקצב גבוה כולל 14 שלשות לאורך המשחק, וכבר מהרבע הראשון הובילה ביתרון דו ספרתי שגדל לו גם בהמשך. שחר שלמון היה הקלעי המוביל באשדוד גדות עם 21, 12 לדניאל דנינו. באשדוד מתן סהר זרקא עם 17, שי דז'אנשווילי 13 ואלירן דאור 12.


בשבוע שעבר שהם נתנה פייט לקרית אונו, השבוע היא הייתה אפילו יותר קרובה לרשום ניצחון ביתי על קרית גת אבל נכנעה בסופו של דבר 84:82. קרית גת הצליחה לנצח אחרי ששהייתה בפיגור כמעט לאורך כל המשחק, ולא מעט זמן גם בפיגור דו ספרתי שהגיע בשיא ל-17. במחצית השניה האורחים השתלטו על העניינים וקיזזו את הפער בעקביות. במאני טיים קרית גת רשמה ריצת 16-4 והפכה את התוצאה בדיוק בזמן כדי לצאת עם הניצחון. תראו מופתעים, איתי קרביוב שוב היה הקלעי המוביל של קרית גת עם 30 נקודות, שגיא זילברשלג ועידן פז הוסיפו 15 כ"א. בשהם 20 לאורן סהר, 13 כ"א ליאיר דוברת ורועי רוזנברג.


ר"גבעתיים המשיכה במומנטום עם ניצחון שלישי ברציפות - 66:74 על חבל איילות. הפתיחה דווקא הייתה בשליטה של הדרומים שברחו ליתרון 16, אבל ברבע השני האורדונים חזרו לעניינים והפכו. גם במחצית השנייה ר"גבעתיים הייתה עדיפה ואט אט פתחה לעצמה דו ספרתי משלה, וגם שרדה מיני קאמבק אורח בדרך לניצחון. בר"גבעתיים רועי בבכנוב 19, יניב ירוחם ותומר אלוני 18 כ"א. באיילות ולרי גנדלין 17, הלל בלו 16, יהלי אברהמי 14.


גזר סרני גם היא הגדילה את רצף בנצחונות שלה עם ניצחון ביתי 58:79 על חבלמו. במחצית הראשונה במשחק הייתה שקולה, כשברבע השלישי גזר סרני אם הגנה טובה החלה לברוח. הקיבוצניקים עצרו את חבלמו על 23 נקודות במחצית השניה, וניצלו זאת לפתוח פער דו ספרתי גבוה. עומר אלקיים הוביל את גזר סרני עם 20 נק', שגב הלוט ואריאל לפידות 11 כ"א. בחבלמו גיא רושקין עם 18 ורן סולומון עם 12.


bottom of page